Eurowag

W.A.G. Payment Solutions, A.S.

 

Faceti cunostinta cu Eurowag – fondata cu peste 20 de ani in urma, astazi suntem furnizorul de mobilitate integrata cu cea mai rapida crestere din Europa, concentrandu-ne pe gasirea solutiilor potrivite pentru a simplifica activitatea companiilor de transport rutier comercial. Fie ca este vorba de carburanti, taxe de drum, rambursarea taxelor, managementul flotei sau de un simplu sfat, suntem aici pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa pastreze in miscare cele peste 250 000 de vehicule de pe drumurile din Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

 

Cardul Eurowag pentru flote auto este principalul produs al companiei si este destinat societatilor de transport si de expeditie profesionale, fiind utilizat ca instrument de plata fara numerar a combustibilului, taxelor de drum si a altor servicii asociate, in conditii avantajoase.

 

Eurowag este cel mai mare emitent independent de carduri pentru flote auto din Europa Centrala si de Est, ocupand locul al doilea prin contributia sa la acest segment de piata.

 

Detalii suplimentare puteti gasi daca accesati si pagina partenerului: http://www.eurowag.com/ro/